Connect with us

Comunitat

Balears restringirà el consum d’alcohol en hotels “tot inclòs”

Així ho contempla la nova Llei de Turisme com una de les mesures per acabar amb els “actes incívics” en alguns indrets turístics

La modificació de la llei de turisme de Balears inclourà mesures restrictives amb la finalitat de limitar el consum d’alcohol als hotels que ofereixen el “tot inclòs”, com una de les mesures per acabar amb el “turisme incívic” a Balears, a més d’un augment de les inspeccions.

Aquests dos alguns dels temes abordats en la trobada que ha mantingut el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, amb representants de 18 institucions i entitats per abordar la problemàtica a les zones turístiques més concorregudes.

Barceló ha insistit que Balears no vol el turisme incívic, per la qual cosa ha instat a dur a terme totes les accions necessàries per posar-li fi amb la implicació de tot el sector.

“Per això hem reclamat des del Govern la màxima implicació i la màxima coordinació, que cadascun actuï dins del seu àmbit competencial i dins de les seves responsabilitats i competències”, ha sostingut Barceló.

Per la seva banda, la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, ha assenyalat que s’ha iniciat la redacció de la propera modificació de la llei de turisme, que inclourà mesures restrictives per limitar el consum d’alcohol en establiments hotelers que ofereixen el “tot inclòs”.

La reunió ha servit per posar en comú les actuacions dels diferents actors. Entre altres coses, s’han acordat inspeccions conjuntes i transversals entre diferents conselleries del Govern i els ajuntaments de Palma i Calvià a les zones més conflictives, que es duran a terme durant les properes setmanes.

Són tendència