Connect with us

Actualitat

Detinguts els autors de 25 estafes en diferents gasolineres de Mallorca

Detinguts els autors de 25 estafes en diferents gasolineres de Mallorca

Després d’omplir el dipòsit de combustible, abandonaven l’estació de servei sense passar per caixa

La Guàrdia Civil de Calvià ha detingut a dos homes de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de nombrosos delictes d’estafa, falsificació de documents i furt.

Els detinguts es venien dedicant suposadament a la comissió d’estafes en diferents gasolineres d’arreu de Mallorca, en la qual després d’omplir el dipòsit de combustible del vehicle, abandonaven l’estació de servei sense abonar l’import corresponent. Amb la finalitat de no ser identificats ocultaven les matrícules del vehicle utilitzat o les canviaven per les d’un altre vehicle al qual prèviament havien robat les plaques.

Les tasques de recerca ven permetre detenir in fraganti als dos joves quan tractaven de cometre una altra de les estafes en una estació de servei de Palmanova. Després de la detenció es van recuperar diverses plaques de matrícula sostretes i es van intervenir dos vehicles que els detinguts empraven per a cometre les estafes.

Fins al moment s’han esclarit 25 estafes en gasolineres de Calvià, Palma i Llucmajor. La recerca continua obert pendent de l’anàlisi de més denúncies similars en altres municipis de Mallorca, no descartant-se la implicació de més persones en els mateixos fets.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència