Connect with us

Actualitat

Manacor viu el cap de setmana de més activitat comercial des de fa un mes

Manacor viu el cap de setmana de més activitat comercial des de fa un mes

La ciutat va recuperant a poc a poc la normalitat després que hagi quedat enrere el confinament perimetral decretat a finals del passat mes d’octubre

El centre comercial de Manacor a poc a poc va recuperant la normalitat després d’haver superat el confinament perimetral de les últimes 4 setmanes. La campanya d’impuls comercial que s’ha estrenat aquest cap de setmana (Manacor ja batega) ha suposat un petit revulsiu a la paràlisi comercial que s’ha deixat notar de manera important des de finals del passat mes d’octubre.

Bona part dels comerços de la ciutat han decidit obrir les portes durant tot el cap de setmana, oferint en alguns casos descomptes de fins a un 70% als clients i visitants. La ciutat va registrar l’afluència més grossa de gent aquest dissabte, en comparació a avui diumenge, ja que alguns comerciants han decidit prendre’s el dia de descans.

Més afluència de gent en la major part dels comerços del centre de la ciutat respecte a les últimes setmanes, principalment en aquelles botigues dedicades al sector tèxtil.

Més afluència de gent en la major part dels comerços del centre de la ciutat respecte a les últimes setmanes, principalment en aquelles botigues dedicades al sector tèxtil. A les ofertes del ‘Black Friday‘ s’han unit els descomptes especials que s’havien programat amb motiu d’aquest cap de setmana que suposava tornar a recuperar l’anomenada ‘nova normalitat’, el primer de molts sense mesures restrictives.

Les campanyes promocionals, com sol ser costum, i el fet que s’hagi normalitzat la mobilitat en la totalitat del nucli urbà ha provocat una major activitat comercial.

A les ofertes del ‘Black Friday‘ s’han afegit els descomptes especials que s’havien programat amb motiu d’aquest cap de setmana que suposava tornar a recuperar l’anomenada ‘nova normalitat’, el primer de molts sense mesures restrictives

L’imminent pont festiu i les pròximes festes nadalenques de ben segur provocaran un definitiu efecte a l’alça pel que respecta a les vendes. Les palpitacions del cor de la ciutat a poc a poc recuperen les pulsacions d’abans.

Més afluència de gent en la major part dels comerços del centre de la ciutat respecte a les últimes setmanes, principalment en aquelles botigues dedicades al sector tèxtil.

Les palpitacions del cor de la ciutat a poc a poc recuperen les pulsacions d’abans.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència