Connect with us

Esports

Així va despedir Nadal a Maradona: “Se’ns va un dels esportistes mes grans de la història”

Així va despedir Nadal a Maradona, que era més de Federer: "Se'ns va un dels esportistes mes grans de la història"

El tenista de Manacor va traslladar a través de les xarxes les seves condolences a la família del jugador, al món del futbol i a tota l’Argentina

Els grans esportites de tots els àmbits acumulen hores i hores lloant la figura futbolística de Diego Armando Maradona, a les poques d’haver estat  enterrat en un cementiri privat de Bons Aires.

El mateix dia que es coneixia la defunció del mite argentí, el tenista, Rafel Nadal, no va tardar en traslladar les seves condolences i lamentar la trista notícia: “Avui (dimecres passat) el món de l’esport en general i el futbol en particular té un buit. Se’n va Maradona un dels esportistes més grans de la història. Queda el que va fer en el futbol. El meu més sincer i sentit condol a la seva família, al món del futbol i a tota l’Argentina”. Aquest va ser el missatge publicat en el compte oficial del tenista.

En aquestes últimes hores, les xarxes també s’han encarregat de recordar moltes de les entrevistes que va concedir Maradona al llarg de la seva vida. En una d’elles, concedida a la cadena americana ESPN, setmanes abans de la seva defunció, es va referir al món del tenis en particular, lloant la figura de Nadal, però recordant com va ser d’emocionant conèixer al que considerava com el millor tenista de la història: Roger Federer.

Són tendència