Connect with us

Esports

Presentada la IV edició consecutiva de la Motorisa Txallenge Cros Mallorca

Presentada la IV edició consecutiva de la Motorisa Txallenge Cros Mallorca

Se celebrarà en tres proves, els dies 29 de novembre, 13 i 19 de desembre, tot i les limitacions de les mesures sanitàries marcades per la Covid-19

Aquest dijous s’ha celebrat la presentació de la IV edició consecutiva de la Motorisa Txallenge Cros Mallorca, que se celebra en tres proves el 29 de novembre i 13 i 19 de desembre, tot i les limitacions de les mesures sanitàries marcades per la Covid-19.

La celebració d’aquesta txallenge en temps de pandèmia ha estat un fet que han destacat tots els assistens a l’acte començant pel gerent de Motorisa, Bernat Bauçà: “El Grup Coll, en aquest cas a través de Motorisa, continuam apostant per l’esport a les diferents modalitats i nivells i en els temps actuals més que mai”.

En aquesta línia Bauçà ha incidit en el fet que “perquè això sigui possible és necessari l’acord i la coordinació entre les empreses, la federació i els clubs perquè la situació és la que és i per aquest motiu té més mèrit encara que se celebri i més si tenim en compte que les inscripcions s’han omplert en temps record, senyal que la gent té ganes de competir i fer esport”.

Han acompanyat Bauçà en la presentació Biel Gili (President de la Federació Balear d’Atle- tisme), Josema Ballesteros (Club Atletisme Amistat) i Pedro Oliver, Project Manager i orga- nitzador de la cursa.

Bernat Bauçà, gerent de Motorisa.

Bernat Bauçà, gerent de Motorisa.

Bernat Bauçà: “El Grup Coll, en aquest cas a través de Motorisa, continuam apostant per l’esport a les diferents modalitats i nivells i en els temps actuals més que mai”

Tots han coincidit en el fet que les curses, precisament per la manca d’elles, són encara més ben rebudes pels atletes. En aquest sentit, Gili ha apuntat que “proves com aquesta txallenge posen valor el fet que en un any tan complicat hi hagi entitats d’atletisme i també privades que vulguin apostar per l’atletisme i l’esport i això és un plus de salut que a més permet no parlar sempre de les mateixes coses”, ha apuntat en referència a tot el que envolta la Covid. “Aquest circuit ens reforça com a esport i serveix per copssar les ganes de competir de la gent”, ha conclòs Gili.

Pel que fa a l’organització Pedro Oliver, ha afegit que “hem pensat que havíem de fer un esforç i que aquesta txallenge havia de tenir continutat tot i que passam un any poc comú. La gent té temps lliure, segueix fent esport i entrenant i pensam que els servirà per tenir un punt de motivació més”.

Els premiats de totes les categories tendran xecs regal

Per les proves, des del Club Atletisme Amistat, Josema Ballesteros ha informat sobre la normativa de les proves, publicada en el web d’elitechip. Es fan dos grups de 150 participants cas- dascun amb dues fases, una e les 10.00h a 11.30h i l’altre de les 12.00h a 13.00h. Està per- mès un mínim d’acompanyats per atleta i en acabar les competicions han d’abandonar el recinte sempre que no hagin de quedar al lliurament de premis. En aquest sentit, cal destacar que els premiats de totes les categories tendran xecs regal.

LES CURSES

La Motorisa Txallenge Mallorca 2020 comptarà amb tres proves

Diumenge, dia 29 de novembre, es celebrarà el primer cros de les Illes Malgrats, Calvià.
Diumenge, dia 13 de desembre, es durà a terme l’Illa de Mallorca UIB a Palma.
Dissabte, dia 19 de desembre, s’organitza el tercer cros Ciutat de Palma a la UIB.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència