Connect with us

Comunitat

Detingut l’autor d’un robatori de 10.000 € en la Cooperativa de Sineu

Detingut l'autor d'un robatori de 10.000 € en la Cooperativa de Sineu

Van poder ser recuperats 8.700 euros que tenia amagats en una caseta d’eines pròxim al seu domicili

La Guàrdia Civil d’Inca ha procedit a la detenció d’un jove de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una nau industrial de Sineu.

Els fets van ocórrer el passat dia 31 d’octubre quan l’ara detingut va entrar a la nau de la cooperativa agrària, situada en el Polígon, de la qual va sostreure 10.000 euros en efectiu de l’interior d’una caixa.

Una vegada a l’interior de la nau, es va poder comprovar a través de les imatges com es dirigia directament al lloc on es trobava guardats els doblers, obtenint el botí en un espai molt curt de temps, la qual cosa va impedir que diverses patrulles de la Guàrdia Civil que van acudir ràpidament al lloc del fets poguessin detenir-ho en el moment.

Després de la Inspecció Tècnic de la zona realitzada per l’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil i la visualització dels enregistraments, es va poder determinar que l’autor podria haver accedit a l’interior de la nau utilitzant una “clau falsa” i que el robatori va ser totalment dirigit.

Després de la recerca realitzada es va poder identificar i detenir a l’autor del delicte i es va recuperar la quantitat de 8700 euros que tenia amagats davall d’una biga d’una caseta d’eines pròxim al seu domicili.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència