Connect with us

Oci i Cultura

La manacorina ‘Bisuri’, finalista del ‘talent show’ musical ‘Cover’

Aina Sureda Riera representarà a ‘Els Amics de les Arts’ en la final del concurs el pròxim 3 de desembre

La jove manacorina Aina Sureda Riera ‘Bisuri‘ ha estat escollida per representar al grup ‘Els Amics de les Arts’ en la final del ‘talent show’ musical de TV3 (Cover) que se celebrarà en directe el pròxim dimarts, dia 3 de desembre, i on hi seran presents els cinc finalistes.

En l’edició d’aquest dimecres, els tres integrants d’Els Amics de les Arts (Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué) van escollir la versió de ‘Bisuri( “Les meves ex i tu”) perquè representi al grup català en la prova final del concurs. El tema interpretat per la jove manacorina, de només 20 anys, ha estat l’escollit entre les més de 100 versions que han pres part del concurs.

Però, abans de la prova final, cal destacar que entre el 27/11 i el 3/12 els cinc finalistes s’hauran de sotmetre a la votació popular.

Dimecres que ve, els cinc finalistes hauran d’interpretar, en directe, les seves respectives versions amb les quals han pres part del concurs. Només un músic/una banda serà el guanyador dels 10.000 euros de premi.

Són tendència