Connect with us

agenda

La directora argentina Luz Ruciello presentarà la seva pel·lícula ‘Un cine en concreto’ a Manacor

Serà aquest divendres 27 de novembre a les 19 hores al Teatre de Manacor

Mentre una bona part dels cinemes del nostre voltant continuen tancats, aquest divendres es projectarà a Manacor el documental ‘Un cine en concreto’. Tots els assistents tindràn l’oportunitat de gaudir de la història de n’Omar, que va construir un cinema amb les seves pròpies mans perquè la gent del seu poble pogués continuar gaudint de les pel·lícules en pantalla gran.

Una convocatòria de bon cinema que ha organitzat el Cinema club 39 escalons, Dones de Llevant i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, amb el suport tècnic del Teatre de Manacor.

“Un Cine en Concreto” (2017) és el primer llargmetratge de Luz Ruciello i ha estat seleccionat i premiat per més d’una vintena de festivals internacionals com per exemple el 34th Miami Film Festival (EEUU), el 29émes Cinélatino, Rencontres de Toulouse (França), 15th Signes de Nuit (Itàlia), 7th Dada Saheb Phalke Film Festival (Índia), 41st São Paulo International Film Festival (Brasil), 32th Festival Internacional de Mar del Plata. (Argentina), 20th Shangai Film Festival (Xina) o la 24 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya (Lleida). El darrer curtmetratge de Ruciello, la peça de cinedança “Ezlekua” (2020), codirigida amb Marta Romero, s’acaba d’estrenar al Choreoscope, International Dance Film Festival of Barcelona fa tan sols unes setmanes.

Venda d’entrades a www.teatredemanacor.cat i a la taquilla del Teatre a un preu de 3 euros.

Són tendència