Connect with us

Comunitat

Detingut un home per una agressió sexual a una jove de 19 anys a Lloseta

Detingut un home per una agressió sexual a una jove de 19 anys a Lloseta

Els fets van tenir lloc la nit del passat dissabte

La Guàrdia Civil d’Inca ha procedit a la detenció d’un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.

Segons ha informat el cos policial, dissabte passat un grup de joves entre els quals es trobava la víctima, es trobaven de copes en un bar de la localitat de Lloseta.

Minuts abans de la mitjanit,  l’establiment va decidir tancar les portes i una vegada fora del local, el suposat autor dels fets al qual havia conegut a la jove la mateixa nit, es va oferir per a acompanyar-la a casa perquè no s’anés sola.

Una vegada a la porta de l’habitatge, se li va insinuar a la víctima i després de negar-se aquesta, va entrar en el domicili de la jove sense el seu consentiment i la va obligar a mantenir relacions sexuals.

La jove de 19 anys, va acudir l’endemà a l’Hospital Comarcal d’Inca, on la van explorar i van alertar als agents.

L’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Inca es va fer càrrec de la recerca dels fets. Després de localitzar i entaular contacte amb diversos joves que es trobaven aquella nit en el bar en qüestió, van aconseguir amb les dades obtingudes i una vegada analitzades les versions dels
testimonis, identificar al presumpte agressor, que va ser detingut durant el matí de l’endemà.

Després de la instrucció de diligències, el detingut va passar a disposició judicial aquest passat dilluns.

Són tendència