Connect with us

Actualitat

Aquest és el Nadal que ens espera

Aquest és el Nadal que ens espera

Als sopars i dinars familiars no hi podrà haver més de sis persones i la Nit de Nadal i Cap d’Any és mantindrà el toc de queda que començarà una hora més tard

El govern espanyol ha demanat aquest dimarts a tots els territoris que limitin les reunions familiars de Nadal a sis persones i que el toc de queda es mantingui però es retardi fins a la una de la matinada de manera puntual les nits del 24 i el 31 de desembre. Aquesta proposta se sotmetrà a votació de totes les comunitats aquest dimecres.

El document, que de moment és un esborrany, recomana limitar les reunions familiars als membres d’un mateix grup de convivència. En aquest cas no hi hauria límit de gent, però si hi ha algú extern a la bombolla familiar, llavors sí que s’hauria de limitar la trobada a sis persones, sempre garantint les mesures de prevenció.

També s’aconsella no celebrar la Cavalcada de Reis

L’executiu també aconsella no celebrar la Cavalcada de Reis. I als estudiants universitaris que tornen a casa per Nadal, el govern espanyol els demana que limitin les seves reunions socials els dies previs abans de vacances a més d’extremar sempre les mesures de prevenció.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència