Connect with us

Vist a les xarxes

Un mes després, Manacor situa la incidència de positius per sota de la mitjana de Mallorca

Un mes després, Manacor aconsegueix situar la incidència acumulada de positius per sota de la mitjana de tota Mallorca

Tal com pot observar-se en el gràfic divulgat en les xarxes per @druizaguilera

El professor de matemàtiques a la UIB i president de la Societat Balear de Matemàtiques, Daniel Ruiz Aguilera, pública diàriament en el seu compte de Twitter (@druizaguilera) les dades corresponents a la incidència acumulada de casos de contagi a Mallorca i en alguns indrets puntuals de les Illes.

Des de fa setmanes ha anat fent un seguiment de les dades de nous positius que s’anaven produint a Manacor, principalment durant el confinament perimetral del nucli urbà.

En l’últim gràfic que ha fet públic, es pot observar l’evolució de la incidència acumulada en 14 dies per 100.000 habitants a Manacor i Mallorca durant el període compres entre el dia 21 d’octubre i el 22 de novembre. Gairebé un mes després podem veure com les dades demostren que Manacor ha aconseguit reduir la incidència de casos acumulats per sota de la mitjana en el conjunt de Mallorca.

La tendència de casos positius a la capital del Llevant, des del passat 13 de novembre, van a la baixa. Unes dades que han permès que la Conselleria de Salut hagi decidit aixecar les mesures restrictives decretades el passat 28 d’octubre davant l’elevat nombre de casos positius que s’havien diagnosticat.

Són tendència