Connect with us

Vist a les xarxes

La Guàrdia Civil d’Artà deté a un home acusat d’haver robat més de 80 bicicletes d’alta gamma

La Guàrdia Civil d'Artà deté a un home acusat d'haver robat més de 80 bicicletes d'alta gamma

Es calcula que el valor de totes elles ascendeix a uns 85.000 euros

La Guàrdia Civil d’Artà ha detingut a un home de 29 anys, com a presumpte autor de nombrosos delictes de robatori i furt, principalment de bicicletes d’alta gamma, en diverses localitats de Mallorca.

La recerca es va iniciar a finals de l’estiu passat, després de detectar diverses sostraccions de bicicletes d’alt valor econòmic, mitjançant el mateix modus operandi; desapareixien de garatges comunitaris o portals d’edificis. Durant les investigacions, els agents van localitzar a Palma a una persona que venia diverses bicis coincidents amb algunes de les sostretes, que havia adquirit al presumpte autor dels robatoris, resident en la zona d’Alcúdia.

Els investigadors van analitzar totes les denúncies similars presentades a Mallorca i van recopilar 80 denúncies per robatori de bicicletes a Artá, Santa Margalida, Pollença, Alcúdia, Sa Pobla i Pont d’Inca.

El dia 19 de novembre es va organitzar un dispositiu amb guàrdies civils de les localitats d’Artà i de Santa Margalida, detenint a l’autor i recuperant sis bicicletes d’alta gamma, una d’elles valorada en uns 9.000 euros, quatre patinets elèctrics i divers material i eines de ciclisme, ja que abans de vendre els cicles sostrets els feia uns certs canvis

Es calcula que el valor de totes les bicicletes sostretes ascendeix a uns 85.000 euros. Algunes d’elles han pogut ser recuperades.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència