Connect with us

Comunitat

Ajornat que els clients de bars i restaurants s’hagin d’identificar si consumeixen a l’interior

Després de la reunió mantinguda aquest dilluns pel sector balear de restauració amb la direcció general de Turisme

Finalment, els clients de bars i restaurants de Balears no hauran d’identificar-se ara com ara si entren a consumir en el seu interior, una mesura que pretenia aplicar de manera immediata el Govern balear per a controlar la pandèmia de la Covid-19, ha anunciat aquest dilluns la patronal del sector de la restauració.

Amb aquest sistema, davant l’arribada de les festes de Nadal, el Govern volia controlar qui entrava a l’interior de bars i restaurants i identificar amb rapidesa als consumidors en cas que es produís algun brot pandèmic.

Amb tal propòsit, els clients havien d’informar de la seva identitat en bars i restaurants i deixar un telèfon de contacte.

De moment, aquesta normativa s’ajorna després de la reunió mantinguda aquest dilluns pel sector balear de restauració amb la direcció general de Turisme del Govern balear, ha informat Restauració Mallorca CAEB (Confederació d’Associacions Empresarials de Balears) en un tuit.

El Govern volia controlar qui entrava a l’interior de bars i restaurants i identificar amb rapidesa als consumidors en cas que es produís algun brot pandèmic

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència