Connect with us

Actualitat

“No és el moment de caure en l’eufòria. Ara cal ser més responsables que mai”

Miquel Oliver: "No podem baixar la guàrdia"

El batle, Miquel Oliver, ha valorat l’aixecament de les mesures sanitàries restrictives imposades en la ciutat durant gairebé un mes

Segons el parer del batle de Manacor, Miquel Oliver, el fet que les dades epidemiològiques a la ciutat hagin aconseguit reduir-se en les últimes setmanes “són una bona mostra que els ciutadans han demostrat un comportament responsable”. Oliver ha valorat l’aixecament de les restriccions per part del govern com “una molt bona notícia per a tots els veïnats de la ciutat”, al mateix temps que aconsellava “no caure en l’eufòria. Crec que, ara més que mai, hem de fer una crida general a la responsabilitat, amb la finalitat d’evitar que puguin repetir-se situacions desagradables. No podem baixar la guàrdia”.

El batle ha volgut ressaltar “que si s’haguessin de repetir en el futur noves restriccions, com les que hem sofert fins ara, suposarien un veritable drama i un despropòsit. Ara el més important és que tots junts poguem recuperar la normalitat”.

Miquel Oliver ha fet aquestes valoracions després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb els representants de PIMEM Manacor. “La trobada ha servit per a reiterar a tots els comerciants de la ciutat el nostre suport i solidaritat. Hem insistit en la nostra voluntat de continuar prenent totes les decisions que siguin necessàries, en matèria d’ajudes o campanyes promocionals, per a fer costat als nostres comerciants,al mateix temps que hem aprofitat per a analitzar de manera conjunta la situació viscuda i les seves conseqüències”.

“Si s’haguessin de repetir en el futur noves restriccions, com les que hem sofert fins ara, suposarien un veritable drama i un despropòsit”, ha ressaltat el batle

Per la seva part, el president de PIMEM Manacor, Mateu Català, ha volgut destacar “la plena i absoluta col·laboració demostrada per tots els sectors empresarials de la ciutat respecte a les mesures imposades des del Govern. Prova d’això és que no s’ha produït ni un sol cas de contagi en cap empresa. És necessari que l’Ajuntament i els comerços facin pinya”, ha recomanat.

Són tendència