Connect with us

Actualitat

Salut es planteja aixecar totes les mesures restrictives a Manacor

Salut es planteja aixecar totes les mesures restrictives a Manacor

Aquesta possibilitat serà tractada aquest mateix dilluns en el Consell de Govern

La tendència a la baixa de la incidència de contagis que es vénen produint en aquests últims dies en el nucli urbà de Manacor, han fet que les autoritats sanitàries es plantegin en les últimes hores la possibilitat d’aixecar la totalitat de mesures restrictives existents a la ciutat des del passat 28 d’octubre.

Segons ha pogut saber defrancdigital.com, aquesta possibilitat serà tractada aquest mateix dilluns en el Consell de Govern previst per a aquest matí. De confirmar-se la notícia, que podria ser anunciada poc després per la portaveu, Pilar Costa, la resolució seria signada aquest mateix dilluns, per a la seva posterior publicació en el BOIB. La decisió seria efectiva a partir d’aquest dimarts.

En aquestes últimes hores la taxa d’incidència en el nucli urbà s’havia situat en els 255 casos per cada 100.000 habitants.

El conjunt de la ciutat ànsia des de fa dies aquesta mesura que ha estat motiu de protestes i malestar general per les conseqüències socials i econòmiques que han provocat.

La resolució seria signada aquest mateix dilluns, per a la seva posterior publicació en el BOIB. La decisió seria efectiva a partir d’aquest dimarts

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència