Connect with us

Actualitat

El tancament perimetral de Manacor no s’aixecarà avui, però si en els pròxims dies, segons Salut

L'aixecament del tancament perimetral de Manacor no es farà efectiu avui, però si en els pròxims dies, segons Salut

Així ho ha declarat en roda de premsa la consellera, Patricia Gómez

Els indicadors de la incidència acumulada de casos positius ha millorat notablement en els últims dies i aquest podria fer que en els pròxims dies, la consellera de Salut decidís decretar l’aixecament del tancament perimetral del nucli urbà de Manacor. Una possibilitat, que segons les opinions dels comerciants de la ciutat es podria haver anunciat aquest divendres, però pel que sembla la situació recomana haver d’esperar uns dies més. Podria anunciar-se la setmana que ve, si bé la mateixa consellera de Salut no s’ha volgut pronunciar en aquest sentit.

Segons les dades per la Conselleria de Salut aquest divendres, i com referència dels bons indicadors que es van produint en els últims dies, al centre de salut Sa Torre, la incidència ha passat de 1.053 (2 novembre) a 394.

Entre les mesures anunciades aquest divendres, el Govern ha decidit flexibilitzar el règim de visites a les residències de gent gran. Es permetran a partir d’ara les visites als usuaris amb la Covid negativa, seguint sempre les mesures de seguretat i amb zones sectoritzades amb entrades i sortides independents.

Entre les mesures anunciades aquest divendres, el Govern ha decidit flexibilitzar el règim de visites a les residències de gent gran

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència