Connect with us

Vist a les xarxes

Espanya vol que un grup tècnic decideixi com regular els menjars de Nadal i l’arribada dels Reis Mags

La crisi sanitària obliga els ajuntaments a replantejar-se les cavalcades dels Reis Mags

Així ho ha anunciat aquest dijous el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón

Les pròximes festes de Nadal haurem de celebrar-les tal com decideixin les autoritats sanitàries. A aquest punt hem arribat.

Així ho ha anunciat aquest dijous el director del Centre de Coordinació d’Alertas i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, en la seva última compareixença amb els mitjans. Simón ha avançat que un grup d’experts treballa des de fa dies en unes recomanacions generals que seran debatudes en el Consell Interterritorial de Sanitat del pròxim dimecres.

Les mesures aniran encaminades a definir què fer amb els menjars d’empresa i les trobades d’amics, tan típiques en aquestes festes, com també el retorn a les seves cases de milers d’estudiants universitaris, com també dels residents dels geriàtrics que solen passar uns dies amb la família. I, per descomptat, l’arribada dels Reis Mags (cavalcada).

Simón ha volgut deixar clar que “la gent ha de tenir clar que aquest Nadal ens ho podem passar molt bé però d’una forma diferent”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència