Connect with us

Actualitat

Salut podria decidir aquest divendres aixecar el confinament perimetral de Manacor

Salut podria decidir aquest divendres aixecar el confinament perimetral de Manacor

Malgrat que cap font oficial ha volgut pronunciar-se al respecte, és una possibilitat que manegen en aquestes últimes hores els comerciants de la ciutat

No hi ha confirmació oficial al respecte però, segons ha pogut saber defrancdigital.com, és una possibilitat que ha anat prenent cos en aquestes últimes hores a distints àmbits comercials de Manacor. I és que la Conselleria de Salut podria pronunciar-se aquest divendres davant la possibilitat d’aixecar el tancament perimetral de la ciutat, que forma part del paquet de mesures sanitàries que el Govern va decidir aplicar a finals del passat mes d’octubre i que va decidir perllongar la setmana passada , enmig de les protestes de distints àmbits comercials i ciutadans.

Aquesta decisió per part del Govern, es podria fer efectiva tres dies després que la pròpia consellera Patricia Gómez, entre d’altres representants del seu departament, s’haguessin reunit aquest dimarts passat a Manacor amb diferents representants de l’Ajuntament, entre ells el batle, Miquel Oliver.

Oliver, va aprofitar aquesta trobada, que es va produir sense que prèviament hagués estat anunciat per cap de les dues administracions participants, per insistir a la responsable de Sanitat del Govern de la necessitat de deixar sense efecte el tancament perimetral del nucli urbà, però mantenint la resta de restriccions actualment en vigor.

Fibra óptica Conecta Balear en Manacor

Aquestes restriccions han estat motiu de protesta a la ciutat, principalment per part de comerciants i representants del sector de restauració, que vénen considerant-se les veritats víctimes de les mesures sanitàries imposades.

L’última mobilització de protesta va tenir lloc la nit d’aquest passat dimecres quan un nombre important de cotxes van recórrer les vies més cèntriques de la ciutat, a cop de clàxon, per expressar el malestar amb la situació actual i exigir una relaxació de les mesures sanitàries imposades, que han tingut un efecte econòmic molt negatiu en bona part dels negocis del nucli urbà.

Aquest divendres sortirem de dubtes. Caldrà estar atents a veure si el rumor que ha circulat amb força durant tot el dia d’avui, acaba confirmant-se abans del pròxim cap de setmana.

Són tendència