Connect with us

Oci i Cultura

La versió de la manacorina ‘Bisuri’ escollida entre els 5 millors “covers” d’Els Amics de les Arts de TV3

La versió de la manacorina 'Bisuri' escollida entre els 5 millors "covers" d'Els Amics de les Arts de TV3

La interpretació feta per Aina Sureda Riera, de només 20 anys, va rebre tota mena d’elogis per part dels membres del jurat del “talent show” musical

Més d’un centenar de versions de la cançó “Les meves ex i tu” d’Els Amics de les Arts va rebre el jurat del “talent show” ‘Cover’ que fa unes setmanes va posar en marxa TV3. De totes elles i entre les cinc versions seleccionades hi figura la interpretada per la manacorina Aina Sureda Riera ‘Bisuri’, que va ser escollida pel jurat enmig de nombrosos elogis. Un d’ells fins i tot arribar a dir que havia quedat senzillament “al·lucinat” després d’escoltar-la.

Destacaren l’aura musical que envolta a ‘Bisuri’ que ha estat capaç de crear una versió del tema seleccionat totalment diferent de la cançó original del grup català, donant-li un aire totalment modern, renovat, urbà, amb mescles d’electró trap i hip hop amb la pròpia personalitat que la jove manacorina ha estat capaç de traslladar a la seva interpretació, en paraules del compositor, director musical i intèrpret, Manu Guix.

VISUALITZAR L’ELECCIÓ DE ‘BISURI’A PARTIR DEL MINUTATGE 03.50 DEL VÍDEO

Segueix llegint
Publicitat
1 Comentari

1 Comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència