Connect with us

Actualitat

Manacor millorarà l’enllumenat de les vies urbanes més transitades de la ciutat

Manacor millorarà l'enllumenat de les vies urbanes més transitades de la ciutat

Les avingudes del Ferrocarril i del Parc, la rotonda de la carretera a Porto Cristo i la ronda Felanitx, renovaran els seus respectius punts lumínics mitjançant la tecnologia LED

El ple municipal de l’Ajuntament de Manacor reunit aquest dimecres horabaixa en sessió extraordinària, de forma telemàtica, va aprovar algunes mesures que implicaran distintes millores en l’entorn urbà de la ciutat, en matèria d’enllumenat públic i que també permetran l’embelliment de distints espais públics de la ciutat i de Porto Cristo.

Per aquesta raó, el ple va donar llum verda a la incorporació d’un romanent de 308.293 euros destinats a la millora de l’enllumenat públic. Aquesta ve motivada, segons la proposta defensada per l’actual govern municipal, per les recomanacions de Salut Pública a la ciutadania de prioritzar el transport actiu (a peu o en bicicleta) en rutes segures a l’escola com a opció de mobilitat que garanteix la distància interpersonal i que evita compartir espais tancats, així com la millora de la seguretat ciutadana. Pel que fa al nucli urbà de Manacor, es millorarà la il·luminació a l’avinguda Ferrocarril, l’avinguda del Parc, la rotonda de la carretera a Porto Cristo i la ronda Felanitx.

Aquesta actuació comportarà un increment de la potència lumínica, fet que permetrà millorar els problemes d’inseguretat que hi ha en certes zones de la ciutat amb poca il·luminació, la incorporació dels llums LED que són molt més eficients energèticament i permetran un estalvi econòmic en consum elèctric. També s’aconseguirà reduir l’impacte ecològic.

A Porto Cristo, es millorarà l’accés a la zona escolar de la ronda de l’Oest, l’avinguda sa Fonera, l’avinguda Joan Amer, l’avinguda dels Pins i l’avinguda Servera i Camps, entre d’altres. 93.000 euros es destinaran al carrer Ginebró de Cala Morlanda.

En la mateixa sessió es va decidir una aportació de 538.906 a l’empresa pública la SAM per l’adquisició dels elements i maquinària necessària per a si fos necessària l’encomana de gestió del manteniment i neteja i abalisament de les platges i zones de bany per part de l’ens municipal. També es va decidir dur a terme actuacions de millora en la carretera de Son Macià, així com la restauració de les façanes de la Torre de ses Puntes.

També és va decidir a cometre actuacions de millora en la carretera de Son Macià, així com la restauració de les façanes de la Torre de ses Puntes

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència