Connect with us
Manacor i Eivissa: dues situacions epidemiològiques molt semblants Manacor i Eivissa: dues situacions epidemiològiques molt semblants

Comunitat

Manacor i Eivissa: dues situacions epidemiològiques molt semblants

Salut decideix mantenir les restriccions en la capital pitiusa malgrat la millora de les xifres

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha anunciat aquest dimecres que les restriccions a l’illa d’Eivissa es mantindran fins al pròxim 27 de novembre, tal com estava establert, malgrat la millora de les dades d’incidència del coronavirus a l’illa.

La incidència acumulada (IA) a 14 dies a Eivissa ha passat dels 347,5 casos per cada 100.000 habitants als 232,57 actuals, mentre que la taxa de positivitat també ha disminuït del 7,81% al 5,84%.

Per municipis, la ciutat continua sent la zona amb dades més elevades amb una IA de 293 casos per cada 100.000 habitants i una taxa de positiva del 6,4%.

Malgrat la millora de la situació en termes generals, els responsables sanitaris del Govern insisteixen a dir que la situació sigueix sent complexa i difícil pel que han decidit mantenir les restriccions imposades fins al pròxim 27 de novembre.

Pel que respecta a la situació de Manacor, cal recordar que el batle, Miquel Oliver, va demanar novament a la Conselleria de Salut que aixequés el tancament perimetral del nucli urbà i es mantinguessin la resta de restriccions, Igual que a Eivissa, Salut va anunciar aquest dimarts que la situació sanitària a Manacor ha millorat, però es mantenen en actiu la totalitat de restriccions imposades.

Al llarg d’aquesta setmana, els responsables de la Conselleria de Sanitat podrien prendre una decisió respecte a la petició feta des de l’Ajuntament de Manacor sobre la possibilitat de relaxar algunes restriccions.

Són tendència