Connect with us

Actualitat

Un cas positiu a l’alberg de Manacor ha obligat a confinar als usuaris a l’hotel Covid de Llucmajor

Llucmajor exigeix una nova ubicació per als malalts de la Covid-19

Aquest és el segon episodi que s’ha viscut en el centre durant la pandèmia

Una nova prova PCR feta fa uns dies a una de les usuàries de l’alberg de Manacor, amb resultat positiu, va provocar que bona part dels usuaris del centre haguéssim de ser novament confinats a l’hotel Covid que la Conselleria de Salut té habilitat en el municipal de Llucmajor, més concretament en el nucli de s’Arenal.

Segons ha informat el mateix centre, “fa deu dies que novament hagueren de ser traslladats al mateix hotel de S’Arenal per a respectar la quarantena que exigeixen les actuals normes sanitàries.

Durant cada dia els professionals de l’alberg, com no pot ser d’altra manera, han estat en contacte amb els usuaris confinats no sols telefònicament, sinó també presencialment traslladant-se de Manacor a Llucmajor en torns organitzats per atendre puntualment les necessitats ordinàries.

Les atencions rebudes a l’hotel ha estat correctes, encara que dins les tensions pròpies d’un confinament que priva de la llibertat de moviment sense poder sortir a més de la convivència amb moltes més persones de l’hotel que es troben en la mateixa situació”.

Fibra óptica Conecta Balear en Manacor

Des del mateix Alberg de Manacor també s’ha informat que una de les usuàries que havia donat positiu a la prova PCR, però asimptomàtica, també va patir un accident pel qual va haver de ser hospitalitzada i sotmesa a una intervenció quirúrgica, “que sortadament ha estat exitosa, sense que el virus hagi interferit el més mínim en el resultat”.

Dos usuaris més que també havien donat positiu a la prova PCR han hagut de ser hospitalitzats amb problemes respiratoris.

Ara mateix, llevat dels casos hospitalitzats, la majoria es troben novament a Manacor, en bon estat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència