Connect with us

Actualitat

Iniciades les obres de reforma del carrer Rodrigo de Triana a Portocolom

Iniciades les obres de reforma del carrer Rodrigo de Triana a Portocolom

Les tasques van començar aquest dilluns i s’executaran en un període de dos mesos

L’Ajuntament de Felanitx reforma el carrer Rodrigo de Triana, les obres consisteixen en la substitució dels paviments de voreres i viari, renovació de la xarxa de clavegueram, la renovació de l’enllumenat públic, millora de la seguretat vial i de l’accessibilitat i adequació de jardins. La superfície afectada és de quasi 3.000 m2.

El carrer Rodrigo de Triana és un carrer de doble sentit, amb aparcament als dos laterals. L’ús predominant de les edificacions que el conformen és residencial, altres usos d’interès són tallers mecànics, un magatzem de material de construcció i altres negocis.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat «És un projecte d’adequació important per aquest carrer de Portocolom. Els paviments asfàltics i de voravies es trobaven en molt mal estat, el ferm irregular, amb clots i desnivells. A més l’enllumenat públic comptava amb deficiències i és poc eficient. També volíem que el cablejat elèctric no anàs per les façanes i que la xarxa de clavegueram fos substituïda»

L’obra té un cost de 181.200€ + 38.052 IVA. El projecte de reforma el realitza l’empresa Afex Obras y servicios i tindrà un termini de dos mesos per executar les tasques. La garantia de les mateixes es perllongarà per 5 anys.

Són tendència