Connect with us

Actualitat

Santanyí actualitza els desfibril·ladors

Santanyí actualitza els desfibril·ladors

Tots els aparells repartits pel municipi han estat dotats d’elèctrodes pediàtrics

El municipi de Santanyí està decidit a ser un terme cardioprotegit i per això ha invertit per actualitzar els desfibril·ladors dels quals disposa amb la tecnologia adequada per atendre a menors en cas que sigui necessari. L’any 2018 ja es va fer una inversió en l’adquisició d’aparells que va deixar al municipi 24 desfibril·ladors instal·lats, 16 en dependències municipals i d’altres espais públics, 5 als vehicles de la Policia Local de Santanyí, i 3 és als vehicles de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil del terme.

Ara el que s’ha fet ha estat fer una despesa de 1.700 euros per equipar tots aquests desfibril·ladors amb elèctrodes pediàtrics, que faran que el municipi santanyiner estigui més ben cobert. Tal com ha explicat el regidor d’Emergències de l’Ajuntament de Santanyí, Joan Gaspar Aguiló, “és molt important per a nosaltres que tots els nostres veïnats estiguin un poc més tranquils sabent que tenim l’equipament adequat i la formació correcta per actuar en cas d’emergència. Santanyí sempre ha estat un municipi pioner a l’hora d’equipar les nostres instal·lacions per a situacions complicades. Per això, invertim sempre que ens és possible, en actualitzar els nostres desfibril·ladors i formar els nostres treballadors. S’ha de perdre la por als desfibril·ladors perquè són fonamentals en moltes situacions i ajuden a salvar moltes vides”.

El propòsit de l’equip de govern és el d’ampliar el nombre de desfibril·ladors disponibles en dependències municipals i punts d’interès del terme.

Són tendència