Connect with us

Esports

Rafel Nadal i l’Ajuntament de Manacor enterren les atxes

Rafel Nadal i l'Ajuntament de Manacor enterren les atxes

El tenista ha decidit participar en una campanya institucional del Consistori per superar la difícil situació social i sanitària que travessa la ciutat arran de la Covid-19

Les discrepàncies publiques que mantingueren obertament ara fa un any el batle de Manacor, Miquel Oliver i el tenista, Rafel Nadal, semblen haver quedat enrere i gairebé superades.

L’esportista ha decidit participar de forma totalment desinteressada en una campanya institucional que ha decidit impulsar el Consistori per tal d’encoratjar als ciutadans a l’hora d’intentar superar la difícil situació social i sanitària que travessa la ciutat des de fa setmanes arran de l’alta taxa de contagis diagnosticats.

“Hem de cuidar-nos, entre tots ho aconseguirem”, és el missatge gravat en vídeo pel mateix tenista i que en aquests dies es troba a Londres participant en el Torneig de Mestres.

Nadal s’ha sumat a una iniciativa en la qual participen persones de diferents àmbits de la ciutat.

Cal recordar, que un dels retrets que va fer en el seu dia el batle Oliver al tennista feia referència a la falta d’implicació amb el municipi.

Oliver, mitjançant el seu compte de Twitter, ha agraït públicament la participació de Nadal en la campanya institucional titulada #HoAconseguirem i que s’ha començat a difondre aquest dimarts.

Són tendència