El batle Oliver insisteix que el tancament perimetral "és impossible" fer-ho complir
Connect with us

Actualitat

El batle Oliver insisteix que el tancament perimetral “és impossible” fer-ho complir

El batle Oliver insisteix a defensar que el tancament perimetral "és impossible" fer-ho complir

La consellera de Salut s’ha compromès a estudiar la possibilitat d’aixecar la mesura

A la trobada que han mantingut aquest dimarts els representants polítics de l’Ajuntament amb la Conselleria de Salut, s’ha insistit novament a posar damunt la taula les dificultats que ha tengut el Consistori a l’hora de poder garantir i fer complir el tancament perimetral de la ciutat amb els recursos disponibles.

El batle, Miquel Oliver, fa uns dies ja va reconèixer públicament que amb els recursos policials de què disposa l’Ajuntament i la manca de suport per part de la Policia Nacional per la manca d’efectius, el tancament perimetral, durant els primers 15 dies (situació que es repeteix ara després de la perllongació de les restriccions), no s’havia pogut fer complir.

Per aquesta raó, Oliver hauria insistit aquest dimarts en la possibilitat d’aixecar el confinament perimetral, però mantenint la resta de mesures restrictives, de manera que els efectius policials es puguin destinar al compliment de la resta de mesures sanitàries. Per la seva banda, la consellera Patrícia Gómez s’ha compromès a estudiar aquesta possibilitat.

A finals d’aquesta setmana, el Servei de Salut podria haver pres ja una decisió en aquest sentit.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com