Connect with us

Comunitat

7 docents i 210 alumnes han donat positiu la darrera setmana en els centres educatius de Balears

Balears manté, de moment, les escoles obertes

173 dels diagnòstics de contagi entre l’alumnat són de Mallorca

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha informat durant la compareixença posterior al Consell de Govern celebrat aquest dilluns sobre les dades d’incidència de la COVID-19 als centres educatius de les Illes Balears relatives a la setmana anterior, del 7 al 13 de novembre, d’acord amb la informació que han recollit els centres educatius i la unitat específica de salut EDUCOVID, destinada a seguir l’evolució de la COVID-19 en els centres educatius de les Illes.

Durant la setmana passada, a les Illes Balears un total de 7 docents —3  a Mallorca i 4 a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,04 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.

Pel que fa a l’alumnat, 210 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,11 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 210 positius, 173 són de Mallorca, 3 de Menorca i 34 d’Eivissa, mentre que a Formentera no n’hi ha hagut cap.

24 grups d’alumnes es troben en quarantena

Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 24. Actualment, hi ha 30 grups en quarantena, el 0,37% del total de devers 8.000 grups que hi ha a les Balears, de 10 centres educatius, dels quals 4 a Mallorca, 3 a Menorca i 3 a Eivissa.

Quant a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser del  92,9%.

Són tendència