Connect with us

Actualitat

Llucmajor crea una zona d’oci caní a Sa Torre

Llucmajor crea una zona d’oci caní a Sa Torre

A través del programa ‘Hortus Major’ del SOIB

L’Ajuntament de Llucmajor crearà una Zona d’Oci Caní en el nucli de Sa Torre, amb els joves participants d’Hortus Major, un programa mixt per a menors de 30 anys emmarcat en el Certificat de Professionalitat en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes, promogut pel SOIB JOVE Formació i Ocupació, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Segons ha explicat el batle Éric Jareño, es faran tasques d’adequació del terreny, desbrossament i poda i la participació dels beneficiaris del programa en tot el projecte de disseny. “és una manera de crear espais necessaris al nostre municipi, en aquest cas pels nostres amics de quatre potes i donar l’oportunitat a joves que estan en situació d’atur a propiciar la seva formació i aconseguir la seva inclusió dins el mercat laboral”.
El tinent de batle de Medi Ambient, Guillermo Roig, ha constatat que la superfície aproximada és de 1.603,65 metres quadrats i amb un perímetre de tancament de 160 metres lineals.

La ubicació és al carrer Barcelona davant del carrer Roma, en una part de la zona verda de Sa Torre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència