Connect with us

Vist a les xarxes

Un ‘influencer’ inclou el Pont des Riuet de Porto Cristo, entre les 5 construccions més ridícules del món

Un 'influencer' cataloga el Pont des Riuet de Porto Cristo, entre les 5 construccions més ridícules a escala mundial

A finals de 2011, la polèmica construcció, que havia costat més d’un milió d’euros, va passar a la història després que una sentència judicial obligués a la seva demolició

El compte ‘Breakman‘ en YouTube, dedicada a tractar curiositats, ha decidit incloure el projecte del Pont des Riuet de Porto Cristo, entre les 5 construccions més ridícules dutes a terme a escala mundial. La polèmica infraestructura, que va ser demolida a finals de 2011, és comparada a altres projectes urbanístics construïts en aquests últims anys en ciutats com Londres (20 FenchurchStreet), Xile (Pont Cau Cau), Manchester (Edifici Beetham) o l’edifici Faraday aixecat a la capital londinenca. Aquest últim lidera el rànquing d’edificacions inexplicables.

Pel que respecta al polèmic Pont des Riuet, cal recordar que aquest projecte va provocar en el seu moment que quatre dels cinc propietaris de pisos de la finca Cap des Toi haguessin de ser indemnitzats després d’haver presentat diverses demandes per responsabilitat patrimonial per danys i perjudicis d’acord amb una sentència judicial.

El discutit projecte del nucli costaner finalment va passar a la història després de ser esbucat.

Són tendència