Connect with us

Vídeos Recomanats

Manacor comptarà aquest Nadal amb 220 punts de llum

La campanya d’enllumenat nadalenc “és una campanya de suport absolut al comerç local”, ha assegurat la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols

Manacor comptarà aquest Nadal amb 220 punts de llum i més de 1000 objectes ornamentals no lumínics repartits arreu del municipi. Les principals novetats per a enguany són la col·locació d’ornaments lumínics a l’avinguda Mossèn Alcover, avinguda del Tren i avinguda Fra Juníper Serra; la col·locació de grans estructures de llum; la col·locació de nous mòduls de llum; i la instal·lació de decoració no lumínica al passeig de na Camel·la i el passeig Ferrocarril, que ha comptat amb la col·laboració de l’associació de comerciants d’aquesta via.

Pel que fa al cost d’aquests objectes, d’una banda s’han sufragat mitjançant una subvenció de 10.000 euros de la Direcció General de Comerç, i per l’altra, gràcies al fet que per primera vegada s’ha fet complir les condicions del contracte a l’empresa d’enllumenat, que estableixen que aquesta ha de subministrar les grans estructures. D’aquesta manera, les grans estructures que es col·locaran als carrers i places de Manacor i Porto Cristo, han tengut un cost mínim per a l’Ajuntament.

Així, a l’arbre de Nadal i els dos rens que ja s’han instal·lat a la plaça de sa Bassa, s’hi afegirà una gran bolla de Nadal de cinc metres per cinc metres al passeig de Na Camel·la, dues estrelles a la plaça Ramon Llull, una gran estrella a l’entrada de Porto Cristo des de Manacor i una altra a la sortida de Porto Cristo cap a s’Illot.

La campanya nadalenca també va acompanyada d’un vídeo de foment del consum al comerç local

La campanya d’enllumenat nadalenc «és una campanya de suport absolut al comerç local», ha assegurat la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, aquest dilluns. Truyols també ha agraït la col·laboració de les associacions de veïns i comerciants de Manacor, Porto Cristo i s’Illot en l’elaboració de la decoració no lumínica.

Pel que fa a Porto Cristo, es penjaran punts de llum a la ronda de l’Oest i a la carretera de Son Servera i també hi haurà decoració nadalenca al carrer Mestral, l’avinguda dels Pins, carrer Joan Amer, passeig de la Sirena i carrer Bordils.

A s’Illot, els llums s’instal·laran a l’entrada i la decoració no lumínica elaborada per l’associació de veïns es col·locarà davant la farmàcia i anant cap a l’escola.

El departament de Serveis generals, mitjançant la brigada municipal s’encarregarà del muntatge de la decoració lumínica i no lumínica, amb el suport de Gesa – Endesa.

El propòsit d’aquesta campanya no «és el més que el d’atreure gent a Manacor. Manacor és capital de comarca del Llevant, pel que és un punt important tant comercialment, com culturalment i socialment», ha afegit Truyols.

La campanya nadalenca també va acompanyada d’un vídeo de foment del consum al comerç local, que també s’ha fet públic aquest dilluns.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència