Connect with us

Actualitat

“Es traspassa Manacor al complet”

"Es traspassa Manacor al complet"

Aquesta és la resposta de protesta dels bars i comerços de la ciutat a la perllongació 15 dies més del confinament urbà imposat pel Govern

El malestar existent entre els diferents sectors comercials de Manacor, siguin comerços, bars o restaurants, és més que evident des de fa ja diversos dies, després d’exposar públicament el seu desacord i malestar amb moltes de les restriccions imposades per la Conselleria de Salut.

En el transcurs d’una reunió celebrada dijous passat per a tractar i analitzar la situació creada, també es van exposar algunes accions de protesta per a expressar el malestar existent entre els negocis repartits pel cas urbà de la ciutat, que es consideren els grans damnificats de les mesures restrictives.

Un bon número de locals del nucli urbà de la ciutat llueixen des d’avui dissabte en els seus mostradors o terrasses un cartell reivindicatiu on pot llegir-se: Es traspassa Manacor al complet. Motiu: 15 dies més de confinament”.

Entenen que la prolongació de la mesura sanitària, sense que es contemplés cap relaxació respecte a les mesures inicials imposades a finals del passat mes d’Octubre, no han estat rebudes de la millor manera per part dels petits empresaris els qui coincideixen a lamentar que la recaptació durant tots aquests dies de confinament s’han desplomat entre un 80%-90%. Qualifiquen la situació actual “d’insostenible” i que no pot prolongar-se per molt més temps.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com