Connect with us

Actualitat

Sis negocis de restauració de Manacor ja han demanat poder ocupar la via pública com a terrassa

Sis negocis de restauració de Manacor ja han demanat poder ocupar la via pública com a terrassa

L’Ajuntament ha començat aquest divendres a habilitar les zones que podran ser utilitzades, sempre que hagin presentat una instància amb la sol·licitud

L’Ajuntament ha començat aquest divendres a habilitar els espais per a poder posar taules i cadires damunt la via pública, després de la petició feta pels negocis de restauració.

Segons ha informat el mateix Ajuntament mitjançant un comunicat de premsa, “una vegada la Policia Local ha fet l’informe pertinent pel que fa a la circulació, el personal de la brigada municipal ja ha començat a posar les tanques perquè els negocis que no disposen de terrassa puguin ocupar part de la via pública. De moment, sis negocis que no tenen terrassa han sol·licitat a l’Ajuntament poder-ne tenir, després que aquest dimecres la Conselleria de Salut va autoritzar l’Ajuntament de Manacor a permetre la instal·lació de terrasses a la via pública per a aquells negocis de restauració que només compten amb taules i cadires a l’interior. L’Ajuntament de Manacor fa un esforç per donar agilitat a aquestes peticions, que s’han de fer via instància. També es valora que la instal·lació de terrasses a la via pública no suposi un obstacle a la circulació de les persones”, destaca el text de la nota municipal.

El Decret, publicat aquest passat dijous en el BOIB, i que determinava la prolongació fins al pròxim 26 de novembre del confinament urbà de la ciutat, facultava al Consistori ha prendre aquest tipus de mesures extraordinàries en favor dels bars i restaurants del nucli urbà.

Són tendència