Connect with us

Vist a les xarxes

L’exbatle Pastor envia un missatge al Govern: “Ens heu deixat sols, però ens en sortirem”

L'exbatle Pastor envia un missatge al Govern: "Ens heu deixat sols, però ens en sortirem"

La perllongació de les mesures restrictives a la ciutat per part de Salut han provocat una allau de reaccions en les xarxes socials

La prolongació de les mesures restrictives en el nucli urbà de Manacor, han generat, en aquestes últimes hores, reaccions per a tots els gustos i colors en les xarxes socials.

Podem trobar opinions a favor de la mesura i altres no tant. Mentre alguns propietaris del sector de la restauració, consideren que la decisió pot suposar una estocada final per als seus negocis, altres defensen la conveniència de prolongar les mesures sanitàries imposades, malgrat que des de l’Ajuntament segueixen dient que són de difícil compliment i per tant zero eficaços. També es critica la celebració de convocatòries de protesta com les duites a terme per part dels bars i restaurants i que estudien continuar celebrant en els pròxims dies.

En canvi, uns altres creuen que a vegades des de Palma les coses no es fan bé. Guiem Servera, en aquesta línia, posa com a exemple que “a partir d’ara demanaran PCR a nes que venguin de s’estranger i no als que venguin de sa península, quan estan bastant pitjor”.

Entre els qui s’han pronunciat també davant la situació creada, tal com ja va fer la setmana passada, ha estat l’exbatle de la ciutat, Antoni Pastor, qui ha escrit en la seva pàgina de Facebook: “Ens heu deixat sols, però ens en sortirem”, al costat d’una frase de Vince Lombardi, que diu “El compromís individual amb un esforç col·lectiu és el que fa que un equip, una empresa o una societat funcionin”.

Alguns manacorins proposen celebrar manifestacions de protesta davant el Consolat de Mar a Palma, amb l’afegit d'”igual ens conviden a prendre unes copes!”. Altres proposen dur a terme un “confinament domiciliari” el dia de les eleccions.

Altres comentaris acusen els representants polítics de l’Ajuntament de “voler emblanquinar” als veïnats faltant a la veritat, per no reconèixer públicament les causes reals que provocaren que la taxa de contagis a la ciutat es disparessin ara fa dues setmanes. També es critica al Consistori per no haver sabut defensar, davant les autoritats de Palma, els interessos dels veïnats des del primer moment.

Altres comentaris defensen la necessitat de fer pinya i superar entre tots l’actual situació.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència