Connect with us

Comunitat

600 funcionaris interins dels ajuntaments es convertiran en places fixes

La decisió afecta principalment als funcionaris municipals de la Policia Local

La funció pública de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, inclòs el personal docent, l’estatutari del servei de salut, reduirà la temporalitat dels seus llocs de feina de l’actual 33% fins el 8% entre ara i el 2019. Aquest fet, reclamat pel Govern de les Illes Balears davant el Govern de l’Estat, serà possible en el moment de l’aprovació dels Pressupostos generals de l’Estat de 2017.

“Finalment el Govern de l’Estat s’ha hagut de rendir a l’evidència”, ha dit Cladera, per qui “els anys de retallades a la funció pública ja no es podien allargar més”.

Paral·lelament, també es podran regularitzar les places interines a les administracions locals, bàsicament referides als funcionaris de Policia Local, una demanda especialment punyent a Balears, on gairebé 600 dels 2.600 membres dels diferents cossos de Policia Local són interins.
Tant el procés de regularització dels interins de l’Administració de la comunitat, com dels funcionaris de les entitats locals ha estat una demanda exigida amb insistència pel Govern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència