Connect with us

Actualitat

“Aquest confinament ens està duient a la ruïna”

Els comerciants i restauradors de Manacor volen reunir-se aquest dijous per a tractar noves mobilitzacions de protesta en contra de la perllongació de les restriccions imposades pel Govern

“Aquest confinament ens està duient  a la ruïna”. En aquests termes s’ha pronunciat aquest dimecres capvespre el propietari d’un bar de Manacor. Davant aquesta situació han sol·licitat a la delegació del govern espanyol a Balears l’autorització per a celebrar aquest dijous, a partir de les 16.00 hores, una reunió a l’aire lliure, a la plaça des Mercat, entre comerciants i representants del sector de la restauració.

El motiu de la convocatòria és tractar i debatre la possibilitat de dur a terme noves mobilitzacions de protesta en contra de la prolongació de les mesures restrictives que la Conselleria de Salut del Govern ha anunciat avui capvespre  i que entraran en vigor a partir d’aquest dijous i fins al pròxim 26 de novembre.

15 dies més de confinament perimetral en el casc urbà de Manacor enmig de molta tensió i nerviosisme social i empresarial.

Són tendència