Connect with us

Vist a les xarxes

La reflexió d’AIPC que ha respost el batle Oliver amb un Gràcies !

La reflexió d'AIPC que ha respost el batle Oliver amb un Gràcies !

“Són moments molt difícils per a tots, de molts de nervis, però no podem barallar-nos com a poble”, ha escrit la formació de Porto Cristo i S’Illot al seu compte de Facebook

El fet de prolongar el confinament urbà, fins i tot amb mesures més restrictives, han caigut com un gerro d’aigua freda a la ciutat. La situació es presenta complicada de cara als pròxims dies. Hi ha molts de nervis, principalment en alguns sectors comercials de la ciutat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’han insistit en reiterades ocasions la necessitat de prendre mesures que permetin campejar la situació econòmica i social de la ciutat.

Cap de les suggerències que va traslladar aquest dimarts el Consistori de Manacor a la Conselleria de Salut han estat tingudes en compte. Les exigències de l’equip de govern consistien bàsicament en demanar que les mesures que es prenguessin, en cas de perllongar les mesures sanitàries, fossin més efectives que les adoptades en un primer moment i es poguessin fer complir.

Una vegada coneguda la notícia sobre la perllongació que ha decidit la Conselleria de Salut i que ha fet públic avui capvespre, hem pogut llegir tota mena de reaccions i comentaris en les xarxes socials. Fins i tot, alguns dels grups a l’oposició també s’han manifestat, com és el cas d’AIPC. Ho ha fet en el seu compte de Facebook, en ple debat sobre l’increment de casos positius detectats també en els últims dies a Porto Cristo.

El text divulgat per AIPC diu el següent:

Acaba de sortir la notícia de què el confinament perimetral de Manacor s’allarga 15 dies. Algú trobarà que noltros estam bé i no ens han confinat. Però NO ÉS AIXÍ. Porto Cristo no està confinat, però els nombres de contagis pugen cada dia. Ara estam pitjor que mai, no havíem tingut mai aquestes xifres. El relaxament i la falta de responsabilitat, han fet que es disparassin.
Necessitam que la responsabilitat sigui de tots.
Com ho podem fer?

Només hi ha una paraula, RESPONSABILITAT. Per a nosaltres i pels altres. Siguem responsables en dur la masquereta, amb la distància social i amb la neteja de les mans. Però també, en què els nostres amics, fills, veïns… facin el mateix. Avisem a la gent, sense barallar-nos uns amb els altres, avisem perquè si llavors el bars, comerços o escoles han de tancar en queixarem tots i la nostra economia no ho podrà resistir.

Aquests dies veim, a vegades, alguns comentaris a les xarxes que inclús podrien ser ofensius d’uns cap als altres, i això no ho hem de fer. Són moments molt difícils per a tots, de molts de nirvis, però no podem barallar-nos com a poble.

Entre tots ho podem aconseguir.

Ànims!!

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha contestat la reflexió amb un Gràcies !.

La situació obliga a deixar les disputes polítiques de costat. Moments molt difícils per al municipi i per a tots.

Són tendència