Connect with us

Actualitat

Una patrulla mixta de la Guàrdia Civil i la policia alemanya patrullarà Cala Rajada

Fins al 30 de setembre

La Guàrdia Civil tornarà a formar patrulles mixtes orientades al turista estranger amb agents alemanys, francesos i italians a Mallorca,  per quart estiu consecutiu.

Aquest dilluns s’ha completat el desplegament inicial dels components de les Patrulles Mixtes Internacionals que com en anys anteriors comptaran amb la participació de la Policia Alemanya, la Gendarmería Nacional Francesa i els Carabinieri italians, segons ha informat la Delegació del Govern.

Pel que fa a la zona del Llevant, unicament el nulci costaner de Cala Rajada comptarà amb una patrulla mixta de la Guàrdia Civil i un agent de la policia alemanya. Aquest dispositiu formen part de les Patrulles Mixtes Internacionals dins del Pla Turisme Segur.

La delegada del Govern a Balears, Maria Salom, i el coronel cap de la Guàrdia Civil a les Illes, Jaume Barceló, visitaran aquest dimarts les dependències de la Benemérita a Cala Rajada, on donaran la benvinguda a un dels policies alemanys que formarà part de les patrulles conjuntes d’Atenció Ciutadana.

Són tendència