Connect with us

Actualitat

El Dimoni Gros se solidaritza amb els bars i restaurants de Manacor

El Dimoni Gros se solidaritza amb els bars i restaurants de Manacor

Els propietaris del sector han protagonitzat aquest dilluns una protesta silenciosa en Sa Bassa contra les restriccions que afecten el sector

Els propietaris dels bars i restaurants de Manacor han protagonitzat aquest dilluns a la nit una concentració silenciosa en la plaça Sa Bassa contra les mesures restrictives que, al seu judici, estan asfixiant al sector. Segons els convocants, “només volem que les nostres reivindicacions no siguin oblidades”, davant el temor que aquesta mesura sanitària pugui prolongar-se en el temps.

Centenars de propietaris afectats per les restriccions han participat d’aquesta convocatòria, a la qual s’han unit els representants polítics i…el propi Dimoni Gros de Manacor.

Aquesta convocatòria s’ha produït el mateix dia que el batle de Manacor, Miquel Oliver, reconeixia en una entrevista en IB3 Ràdio, que el confinament perimetral al nucli urbà de la ciutat, imposat pel Govern, no s’ha pogut dur a terme tal com estava previst per la falta de mitjans.

Els propietaris dels bars i restaurants de Manacor han protagonitzat aquest dilluns a la nit una concentració silenciosa en la plaça Sa Bassa contra les mesures restrictives que, al seu judici, estan asfixiant al sector.

Són tendència