Connect with us
Supòs que a Manacor estaran molt contents amb la teva Acadèmia? "No sé què dir-te..." Supòs que a Manacor estaran molt contents amb la teva Acadèmia? "No sé què dir-te..."

Esports

Supòs que a Manacor estaran molt contents amb la teva Acadèmia? “No sé què dir-te…”

Rafel Nadal va ser entrevistat fa uns dies en el programa “Mi Casa Es La Tuya” de Tele 5

Divendres passat, el tenista Rafel Nadal va ser el convidat del programa de ‘Mi Casa Es La Tuya‘ de Tele 5. Un programa poc il·lustratiu, on el presentador del mateix es dedica a enaltir de manera exagerada als seus convidats, a beure molt de vi i a fer preguntes amb la boca plena. Un homenatge al mal gust i a la falta d’educació.

Per a l’enregistrament del programa, Bertín Osborne es va desplaçar a Manacor, un dia abans que es decretés el confinament perimetral de la ciutat.

Deixant les anècdotes i les crítiques al marge, molt comentada ha estat també la resposta del tenista a una de les preguntes.

En un dels primers compassos de la conversa que tots dos van mantenir mentre cuinaven, el presentador, sorprès, li va demanar al tenista com era possible que hagués construït una Acadèmia tan impressionant.

Nadal ho va atribuir a l’empenta del seu pare i d’altres persones del seu entorn que li van aconsellar dirigir els seus esforços a crear aquest recinte esportiu. No obstant això, davant una pregunta molt concreta, Nadal donava una resposta una miqueta més esquiva i que va fer que la polèmica sobre el tracte de favor rebut i que en el seu moment el batle, Miquel Oliver, va reconèixer públicament, apareguis temporalment en la conversa.

Bertín a Nadal: “Però aquí a Manacor et faran l’ona, dic jo”. Després d’aquest comentari del presentador, Nadal dubitatiu, no se li va ocórrer una altra sortida que somriure i assegurar: “No sé què dir-te, però almenys els ciutadans que s’aprofiten de les instal·lacions estaran contents”.

Són tendència