Connect with us

Actualitat

Denuncien la falta de mesures de seguretat i sanitàries en alguns col·legis de Llucmajor

Denuncien la falta de mesures de seguretat i sanitàries en alguns col·legis de Llucmajor

Els treballadors no disposen d’equips personals de protecció (EPI), ni tampoc de material de neteja adequats per a la desinfecció

La secció sindical de CCOO en l’empresa Samyl ha denunciat aquest dilluns l’incompliment de la Llei de Prevenció de riscos laborals en els col·legis de Llucmajor, on els treballadors no disposen d’equips personals de protecció (EPI), ni de material de neteja adequats per a la desinfecció.

El sindicat ha assegurat en un comunicat que, des de l’inici de la pandèmia, la delegada de CCOO en Samyl i les treballadores dels col·legis denuncien la falta d’equips EPI i de material de neteja i desinfecció en els centres.

Denúncia que l’Ajuntament de Llucmajor i l’empresa Samyl tenen coneixement fa mesos d’aquesta “greu situació” però fan cas omís, la qual cosa posa “en greu perill de contagi de la Covid-19 als alumnes i als treballadors d’aquests col·legis”.

CCOO assegura que, des que va començar el curs el setembre passat, Samyl no ha tornat a fer entrega a les treballadores mascaretes diàries adequades per a treballar.

Són tendència