Connect with us

Vist a les xarxes

Les televisions dels EUA interrompen el discurs en directe de Trump

Les televisions dels EUA interrompen el discurs en directe de Trump

El candidat a la reelecció va voler seguir crispant l’ambient amb més denúncies infundades de frau electoral

Mentre el president Donald Trump donava el discurs més antisistema del seu mandat, aquesta nit passada, algunes de les principals emissores de televisió dels Estats Units, com ABC, CBS i NBC, interrompien de manera conjunta la seva retransmissió en directe en horari de màxima audiència.

Les tres grans emissores en obert -NBC, ABC i CBS- van tallar i van desmentir amb contundència el discurs de Trump en ple directe. “Hem d’interrompre a Trump perquè el president ha fet una sèrie d’afirmacions falses”, deia en directe el periodista Lester Holt, presentador d’NBC Nightly News, un dels tres informatius més seguits de la televisió en obert.

El mateix feia David Muir, el conductor de l’informatiu més seguit del país amb 8 milions d’espectadors diaris, l’ABC World News Tonight. “Simplement no s’ha presentat cap prova en cap d’aquests estats que existeixin vots il·legals”, deia.

La CBS, tercera en audiència, va decidir posar en marxa una verificació de dades mentre Trump acabava el seu discurs, i va desmentir totes les seves acusacions de “frau” i “corrupció del sistema”.

En el seu últim discurs, Trump va voler continuar cultivant el missatge del sistema corrupte (sistema que ell encapçala com a president), i també va anunciar que, a banda d’una allau de demandes, fa comptes arribar fins al Tribunal Suprem, fet que podria eternitzar la investidura d’un nou president.

Són tendència