Connect with us

Comunitat

Un ‘capfico’ prohibit

Un banyista aterra amb un helicòpter a l’espai protegit de l’Illot des Toro, a Calvià

Terraferida ha difós aquest dilluns un vídeo en el qual es veu a un banyista volar en helicòpter fins a l’espai protegit de l’Illot des Toro on després de pegar-se un ‘capfico’ és recollit de nou per l’aeronau. Les imatges corresponen al diumenge sobre les 17.30 hores, en les quals es veu a l’home llançar-se al mar mentre s’està gravant a ell mateix, segons ha explicat l’entitat conservacionista.

Una vegada a l’illot, el banyista corre entre les plantes fins al centre, on és recollit de nou per una altra persona, que arriba a aterrar l’helicòpter sobre la superfície protegida.

Des de Terraferida han assegurat que els fets s’han comunicat als agents de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca posat que es tracta d’un espai catalogat com a Llocs d’Importància Comunitària (LIC) i Zona d’especial protecció per a les aus (ZEPA).

Concretament, l’illot forma part de la protecció del Cap de Cala Figuera, la qualitat de la qual i importància del lloc es deu a la presència de sis hàbitats inclosos en l’Annex I de la Directiva 92/43/CEE, que li atorga una gran importància ornitològica al lloc.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *