Connect with us

Esports

Els clubs esportius de Llucmajor es queden sense ajudes municipals

Els clubs esportius de Llucmajor es queden sense ajudes municipals

Així ho ha denunciat el grup Més per Llucmajor

El grup municipal Més per Llucmajor, mitjançant un comunicat de premsa, ha advertit  que l’Ajuntament de Llucmajor deixa sense ajudes als clubs esportius del municipi.

Segons la formació ecosobiranista, “en els pressuposts municipals de 2020, l’equip de govern va incloure una partida de 50.000 euros per aquest concepte. Al mes de setembre va reduir aquesta quantitat a la meitat: 25.000 euros. Arribats al mes de novembre, ni tan sols s’han convocat les bases que han de regir la concessió d’aquestes ajudes a les entitats, clubs i associacions esportives del nostre municipi”.

Denuncien que “els actuals gestors de l’Ajuntament de Llucmajor, amb el batle Eric Jareño al capdavant, no són capaços ni de gestionar aquestes ajudes. I això que s’han trobat en moIt bon estat la situació econòmica de l’Ajuntament heretada de la passada legislatura”.

Consideren que “ja són molts, massa, els anuncis i promeses que fa aquest equip i que queden en no res”.

Des de Més creuen que “aquesta situació posa en perill la continuïtat de nombroses entitats i clubs esportius del municipi, que no són aliens a la situació actual”.

“S’havia habilitat una partida de 50.000 euros per aquest concepte… Arribats al mes de novembre, ni tan sols s’han convocat les bases que han de regir la concessió d’aquestes ajudes”

Són tendència