Connect with us

Actualitat

Son Servera aprova una línia d’ajudes per a autònoms i petites empreses de 100.000 euros

Son Servera aprova una línia d'ajudes per a autònoms i petites empreses de 100.000 euros

Acord adoptat pel ple celebrat aquest dijous per unanimitat de tots els grups municipals

L’Ajuntament de Son Servera ha celebrat aquest dijous un plenari extraordinari urgent on, per unanimitat, s’ha aprovat l’obertura d’una nova línia d’ajudes municipals per a petites empreses i autònoms.

Aquesta convocatòria està dotada amb 100.000 euros, 75.000 procedents del pressupost de Festes i 25.000 euros del departament de Turisme.

Una mesura que pretén preservar i protegir el teixit empresarial del municipi i ajudar a tots els autònoms i petites empreses a quines puguin continuar amb la seva activitat i continuar oferint el seu servei als ciutadans.

Les peticions es podran fer a partir de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB, després de l’exposició pública d’aquesta. Una vegada publicat es donarà un termini aproximat d’un mes per a fer les sol·licituds.

Es podran aconseguir fins a un total de 1.000 euros per sol·licitud segons la situació de cada demandant

Es podran aconseguir fins a un total de 1.000 euros per sol·licitud segons la situació de cada demandant. Per a poder optar a aquestes ajudes s’hauran de complir una sèrie de requisits; així com tenir menys de cinc treballadors, tenir uns ingressos anuals de com a màxim 300.000 euros o haver reduït un 50% o més els seus beneficis a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Aquestes ajudes permetran cobrir despeses vàries com les dels lloguers, préstecs, assegurances, productes higienicosanitaris, llicències d’ús d’aplicatiu pel teletreball o webs, entre altres.

Són tendència