Connect with us

Vist a les xarxes

Biden frega la victòria

Biden frega la victòria

Quan encara falta comptar les últimes paperetes, el candidat demòcrata té pràcticament assegurats 264 vots electorals dels 270 que necessita per ser president

Als Estats Units, més de 24 hores després de tancar les urnes, encara no hi ha un guanyador de les eleccions. Això sí, a les últimes hores, Joe Biden s’ha situat al capdavant del recompte i ho té tot de cara per ser el nou inquilí de la Casa Blanca.

El candidat demòcrata té pràcticament assegurats 264 vots electorals dels 270 que necessita per ser el nou president. Només n’hi falten sis. El recompte de vots a Nevada o a Geòrgia podrien tenir la clau de la governabilitat.

Trump no accepta una derrota

Però Trump ja ha deixat clar que no ho posarà gens fàcil. Tal com va el recompte, segons les dades que ofereixen ininterrompudament bona part dels mitjans nord-americans, haurien de canviar molt les coses perquè Donald Trump aconseguís mantenir-se a la Casa Blanca a través dels vots. I, veient que les coses li van mal dades, l’home ja ha començat a treure tota l’artilleria judicial. La seva estratègia és intentar impugnar i anul·lar el vot per correu (que és majoritàriament demòcrata).

Amb el pas de les hores, Trump està demostrant que, per no saber, tampoc sabrà anar-se de manera elegant.

Són tendència