Connect with us

Vídeos Recomanats

Gràcies, sanitaris !

L’Ajuntament de Manacor ha divulgat un vídeo mitjançant el qual vol agrair la labor que ha dut a terme durant tot aquest temps el personal sanitari del municipi

L’Ajuntament de Manacor ha divulgat un vídeo mitjançant el qual vol agrair la labor que ha dut a terme durant tot aquest temps el personal sanitari del municipi, i especialment amb motiu del confinament urbà decretat fa uns dies a la ciutat.

En l’enregistrament de poc més d’un minut participen la gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, Aina Galmés, apotecàri, Efrén Moncada, coordinador mèdic del Centre de Salut de Sa Torre, Diana Garau, metgessa de família del CS de Porto Cristo, Antoni Marcó, cap de pediatria de l’Hospital de Llevant, Anselmo González, metge assistencial SAMU 061, Andreva Bordoy, pediatre de l’Hospital de Manacor, Biel Adrover, Apotecari, i Xavier Mesquida, coordinador crisi Covid de l’Hospital de Manacor. Tots ells transmeten missatges de responsabilitat i esperança davant l’actual crisi sanitària.

S’ha divulgat aquest vídeo de reconeixement professional acompanyat del següent text: Gràcies, sanitaris de Manacor. Gràcies per ser-hi, per no baixar mai la guàrdia. Gràcies per, malgrat tot el cansament acumulat, tenir sempre cura de nosaltres amb professionalitat i empatia. Gràcies per ser-hi, sempre!  Entre tots, en sortirem.

Són tendència