Connect with us

Vist a les xarxes

El recompte electoral dels EUA deixa 3 guanyadors: Trump, Biden i…Miquel Oliver

El recompte electoral dels Estats Units deixa 3 guanyadors: Trump, Biden i...Miquel Oliver

El batle de Manacor s’ha fet ressò en les xarxes, de manera irònica, sobre la incertesa política que envolta els comicis nord-americans

Més per Manacor sembla no tenir suficient amb la responsabilitat política de governar Manacor i ha decidit pegar el bot polític en el mapa internacional concorrent en les disputadíssimes eleccions nord-americanes d’aquest passat dimarts.

El batle de Manacor i líder de la formació ecosoberanista, Miquel Oliver, ha decidit pronunciar-se de forma molt particular sobre la impossibilitat de donar per tancat el recompte electoral als Estats Units, que té a bona part del món en suspens, donant per bona una piulada de @VaquerMiquel (autor de l’originalitat).

“Ja ha acabat el recompte” podia llegir-se, acompanyant el comentari amb un mapa dels diferents estats que conformen el territori nord-americà, completament tenyit de verd, sota les sigles de la formació Més + Esquerra que hauria obtingut una majoria aclaparadora en tots els estats: des de Califòrnia fins a Nova York.

Oliver, seguint el mal exemple de Trump, s’ha autoproclamat nou president (en aquest cas virtual) dels americans.

Un altre suspens que afegir a les enquestes publicades pels mitjans de mig món que tampoc van preveure el ‘sorpasso’ del batle manacorí.

El vot ocult té aquestes coses. Joe Biden ha d’estar pensant el mateix.

Són tendència