Connect with us

Comunitat

L’Hospital de Manacor registra un nombre d’hospitalitzats semblants als mesos de l’estat d’alarma

Els casos de contagi entre el personal sanitari provoca falta d'infermeres a l'Hospital de Manacor

20 pacients en planta i 5 en l’UCI, segons les dades d’aquest dimarts

Les dades que diàriament facilita l’Hospital de Manacor sobre el nombre de pacients hospitalitzats per casos de contagi, pot ser un bon indicador sobre l’evolució de la segona onada de la pandèmia en els municipis del Llevant, Migjorn i Pla de Mallorca. Les xifres facilitades aquest dimarts, parlen de 20 pacients ingressats en planta i 5 en l’UCI.

Per a recordar uns percentatges d’hospitalització semblants als actuals hem de remuntar-nos a principis del passat mes d’abril, en ple estat d’alarma, quan els índexs d’hospitalització oscil·laven entre els 24-26 pacients en planta i 5-6 persones en l’UCI. Aquests indicadors no s’havien tornat a produir, en el cas de l’Hospital de Manacor, des de fa 7 mesos, aproximadament.

Pel que respecta a la incidència de casos actius en els municipis de la zona i segons les últimes xifres facilitades per la Conselleria de Salut, Manacor lidera el nombre de contagis actius amb 254, seguit de Capdepera amb 51, idèntica xifra de casos que a Felanitx, 37 a Sant Joan i 32 casos diagnosticats, respectivament, a Sant Llorenç i Son Servera.

Manacor lidera el nombre de contagis actius amb 254, seguit de Capdepera amb 51, idèntica xifra de casos que a Felanitx, 37 a Sant Joan i 32 casos diagnosticats, respectivament, a Sant Llorenç i Son Servera

Són tendència