Connect with us

Actualitat

Demanen 18 anys de presó per haver comprat dos ordinadors amb bitllets falsos a una tenda de Manacor

El judici s’ha celebrat aquest dilluns en la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Palma

La Fiscalia demana un total de 18 anys de presó i una multa total de 3.000 euros per a una mare i un fill que van comprar dos ordinadors valorats en 478 euros amb bitllets falsos en una tenda de Manacor a finals de 2014. El judici s’ha celebrat aquest dilluns en la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Palma.
Segons l’escrit del Ministeri Fiscal, l’acusada “va adquirir a persones desconegudes”, i sabent que eren falsos, 24 bitllets de 20 euros falsos. Després, els hi va donar al seu fill, que també coneixia aquesta informació, i va comprar els dos ordinadors. Hores després, quan l’establiment va tancar i va fer caixa s’adonaren de la falsedat dels billets.

Posteriorment, al febrer de 2015, l’acusat va consignar la quantitat de 478 euros, fet que suposa un atenuant de reparació del dany, segons recull el Codi Penal.

En concret, la Fiscalia considera que procedeix imposar a l’acusada una pena de 10 anys de presó i una multa de 2.000 euros i al seu fill una pena de vuit anys i un dia de presó i una multa de 1.000 euros.

Són tendència