Connect with us

Actualitat

AIPC fa pública la renúncia de Joan Gomila com a regidor de l’Ajuntament de Manacor

AIPC fa pública la renúncia de Joan Gomila com a regidor de l'Ajuntament de Manacor

Ha estat cap de llista la formació costanera en les quatre últimes eleccions municipals i delegat de Porto Cristo fins a mitjan 2019

AIPC ha fet públic aquest dimarts un comunicat de premsa per anunciar la renúncia del seu cap de llistes, Joan Gomila, com a regidor de l’Ajuntament de Manacor i com a President de la Junta de Districte de Porto Cristo, “en una decisió acordada amb la direcció del partit”, segons el comunicat.

La seva renúncia s’ha fet efectiva en el dia d’avui i serà oficial en el transcurs del Ple de l’Ajuntament de Manacor que tindrà lloc el pròxim 11 de novembre.

Gomila ha estat cap de llista d’AIPC en les darreres quatre eleccions consecutives, 2007, 2011, 2015 i 2019 i delegat de Porto Cristo fins a les darreres eleccions municipals. També va ser delegat de Turisme.

La nova portaveu de la coalició AIPC/SYS a l’Ajuntament de Manacor passarà a ser la regidora Antònia Llodrà Brunet.

Serà substituït en el càrrec de regidor per la número 4 de la llista, Júlia Acosta Miquel. La nota destaca que “des de l’oposició seguirem amb la nostra tasca de construir el poble en uns moments més complicats que mai. Seguim com sempre a la disposició dels portenyos i portenyes per tot el que poguem fer per tots”. La nova portaveu de la coalició AIPC/SYS a l’Ajuntament de Manacor passarà a ser la regidora Antònia Llodrà Brunet.

Joan Gomila, en declaracions a defrancdigital.com, ha explicat que la decisió està negociada amb el partit des de principis de present legislatura, i segons ells, “ha arribat el moment de donar pas a gent nova, que arriba amb les forces renovades”. També ha reconegut que un cert “cansament i desgast” han influït també en la seva decisió.

Gomila ha reconegut que un cert “cansament i desgast” han influït també en la seva decisió

Són tendència